Ticker-tape Tekstbureau heeft een simpele bedrijfsfilosofie, uitgaande van de vijf w’s:

Wie:
De teksten worden geschreven door mijzelf, Wilma de Bone – Hoen, gediplomeerd journalist en copywriter en werkzaam als verslaggeefster bij Boom uitgevers, uitgever van onder andere lokale nieuwsbladen. Daarnaast schrijf ik artikelen en commerciële teksten.

Wat:
Een greep uit het arsenaal aan mogelijkheden: populistische artikelen met nieuwswaarde vanuit het bedrijfsleven, de lokale overheid, waterschappen, of meer diepgaande artikelen voor bijvoorbeeld bedrijfsmagazines, maar ook verslaglegging van bijeenkomsten en corrigeren/herschrijven van andermans werk, zoals afstudeerscripties.

Kortom: ik schrijf op bestelling.

Waarom:
Een ticker-tape is van oudsher het papierstrookje dat in een telex werd gebruikt om de gaatjes te ponsen. Het staat symbolisch voor 'tekst op afstand'. Bij Ticker-tape Tekstbureau is dit probleemloos te realiseren. Bovendien is Ticker-tape een vrolijke naam. Niet in de laatste plaats door de associaties die Ticker-tape oproept met de Ticker-tape Parade. Tijdens deze optochten, die in de VS met enige regelmaat gehouden worden, wordt kwistig gestrooid met (kantoor)papieren, afkomstig uit de papierversnipperaar, de fax en andere kantoorapparatuur.

Wanneer:
Ticker-tape is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel sinds 1 augustus 1995 onder nummer 04049068.

Waar:
Ruiterweg 71, 7974 HA Havelterberg. Telefoon: 0521-524418 of 06-51909809. E-mail: w.debone@ticker-tape.nl.

© 2007-2011 Ticker-tape Tekstbureau. Alle rechten voorbehouden
Design door Ticker-tape Tekstbureau